Spa & Massage

VÅRT MASSAGEUTBUD INGÅR MASSAGER MED OLIKA EFFEKT. UTIFRÅN DITT BEHOV KAN DU VÄLJA DEN MASSAGE SOM PASSAR DIG BÄST JUST NU:

 7 CHARKAN TANTRISK MASSAGE ÄR MYCKET SENSUELL OCH AKTIVERAR DIN ENERGI. LIKA SKÖN ÄR VÅR 

KLASSISKA MASSAGE MED VARM OLJA. EFTER DEN HÖGST 

INDIVIDUELLA HIROMASSAGEN KOMMER DU ATT KÄNNA DIG SOM EN NY MÄNNISKA. 

TIBETANSK HÄLSOMASSAGE ÄR FÖR DIG SOM GILLAR HÅRDARE TRYCK OCH DEN ÄR DJUPT AVSLAPPNANDE. 

ABHYANGA MASSAGE UTFÖRS MED FYRA HÄNDER MED FOKUS PÅ DET CENTRALA NERVSYSTEMET

ANTICELULIT MASSAGE MED KOPPAR FÖR ATT FÖRBÄTTRA BLODCIRKULATIONEN

UNNA DIG EN SKÖN MASSAGE SOM ÄR MEST POPULAR JUST NU

TERAPEUTISK NAAPRAPAT BEHANDLING
SOM HJÄLPER MOT SMÄRTA OCH FÖR BÄTTRE BLODCIRKULATION MED NY TEKNIK

MASSAGE MED PISTOL FÖR FÖRBÄTTRING AV ÅTERHÄMTNING SAMT BÄTTRE LÄGE FÖR MUSKELGRUPPER

BEHANDLING MED TIBETANSK KLANGSKÅLAR  KLANGMASSAGE OCH KROPPSBALANCERING MED EN KOMBINATION AV HANDS-MASSAGE

Vill du fördjupa känslan av att vara hemma i din egen kropp?
Söker du efter en djupare och mer närvarande relation till dig själv och din omvärld?
Vill du undersöka vad det innebär att mötas i total öppenhet?
Då kan en Tantrisk 7 Chakran massage vara något för dig!
Tantra massage är en öppen, ärlig, sårbar och tillåtande massage med beröring av hela kroppen. Det är en massage där Tantra terapeut sätter ramarna för mötet men där alla känslor, tankar och upplevelser är välkomna att vara precis så som dom är.
Hela kroppen behandlas lika, det finns ingen del av kroppen som medvetet får mer uppmärksamhet än andra delar.
För att både ska kunna känna oss totalt trygga i detta djupgående möte är det dock viktigt att du förstår att du så väl aldrig har någon rätt att i mötet ställa några krav eller ha några önskemål. Vi har båda också rätt att avsluta mötet om vi av någon anledning (spelar ingen roll vilken och detta behöver aldrig förklaras) känner oss obekväma eller otrygga. Detta är ett möte utan förutfattade meningar, förväntningar eller värderingar.
Förtydligande: Du kan alltså inte kräva något av vårt möte eller ha några önskemål!
.Ett möte i tantramassagen pågår från 60 min till 120 min h (det finns ingen exakt sluttid) och börjar alltid med ett samtal efter vilket vi båda får känna om detta är slutet eller början på vårat möte. Terapeut kommer under det mötet beskriva hur ramarna för massagen går till. Vi kommer sedan att påbörja massagen med tyg på för att sedan avlägsna tyget vid en senare tidpunkt.
Efter massagen så finns det möjlighet att ta en dusch samt ta några minuter för dig själv, dricka lite vatten osv. innan du åter ska ut och möta världen.

7 chakranMassage

7 Chakran Tantrisk Massage

7 Chakran Tantrisk Massage är en långsam, skön beröring i form av strykningar som får dig att slappna av och njuta på en nivå som du inte trodde var möjligt.

Den 7 Chakran Tantrisk Massage som du får hos oss har till syfte att väcka kroppens energi. När vi utför massagen tillämpar vi meditation och en särskild andningsmetod.

Vi använder olika föremål som fjädrar och sidentyger. För många kan detta kännas sexuellt och det är också meningen. Det handlar om andning och närvaro. Under beröringen är vi alltid påklädda. Det är vi som ger och det är du som tar emot energi.

Vill du veta om dina 7 chakran och få kontakt med din sexuella energi, bli djupt avslappnad och efteråt känna dig som en ny människa, avslappnad, energifylld och liksom vibrerande? Då behöver du uppleva vår 7 Chakran Tantrisk Massage!

Tid: 60 min.

Måndag – Fredag: 1 000 kr.
Lördag – Söndag: 1 300 kr.

Förutom vår 7 Chakran tantramassage lär vi ut Tantra för par – en kurs i Tantra som ni kan boka och gå på helger.
1 800 kr per timme.
3 500 kr för två timmar med övning.

Par Massage: 

60 min 1800 kr.

Här kan du läsa mer om dom 7 Chakran: 7 Chakran

Massage med pistol

Om du aldrig tidigare har testat massage pistol kan du undra hur det känns.
Det känns som en kombination av vibrationer och små slag. Hur starka slag det blir beror på den nivå av intensitet som du väljer., Dessutom kan det bli lite mildare men djupare när du trycker mot muskeln med pistolen.
Om du håller lösare i den kommer slagen att kännas mer som ett bankande., Det är bra att testa lite genom att hålla i massage pistolen på olika sätt. Det hjälper dig att hitta rätt läge för olika muskelgrupper. Om du använder den på fötterna kan du hålla emot med en hand bakom tårna. Det kan kännas skönt., Hur beskriver man känslan av att använda massage pistol. Massage pistoler har blivit väldigt populära massageapparater för att förbättra återhämtningen, värma upp muskler och behandla muskelknutor. De ger möjligheten att punkt massera muskler och släppa på spänningar, vilket gör att de används av såväl elitidrottare som motionärer och vanligt folk idag.

Anticellulit massage

Anticellulit massage

Koppningsmassage är en djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter, aktiverar lymf-cirkulationen och stärker immunförsvaret. Metoden kan användas på hela kroppen, även i ansiktet.
Koppningsmassage ger dig en djup massage och är effektiv mot långvariga muskelspänningar. Huden slappnar av och får finare lyster och är mycket fördelaktigt tex vid cellulitbehandling samt koppning av ansikte. 

Koppningsmassage utförs genom att dra koppan över huden.
Det är en mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa i ett område och samtidigt få en mycket behaglig massage väl värd att prova på.
Med koppningsmassage kan även hudbristningar läka ut samt förebygga/behandla celluliter. Vid blixtkoppning, då man endast låter kopparna sitta några sekunder innan de flyttas till nya ställen, stimuleras cirkulationen och meridianflödet. 
 
Positiva effekter av koppnings-massage:

 • Mjukar upp bindväv och muskler
 • Förbättrar flödet i lymf- och blodsystem.
 • Ökar antalet vita och röda blodkroppar. Du får ett friskare och aktivare immunförsvar.
 • Lindrar eller tar bort smärta i muskler och leder.
 • Rensar ut överskottsvätska och slaggprodukter.
 • Stärker kapillärernas, de minsta blodkärlens, väggar.
 • Syresätter huden och ökar upp blodgenomströmning i hela kroppen.
 • Ger ett allmänt välbefinnande
 • Sömnen förbättras
 • Förbättrar leders rörelseförmåga.

Andra effekter vid regelbunden koppnings-massage:

 • Huden blir mjuk och slät.
 • Ärrbildning, hudbristningar, celluliter jämnas ut.
 • Fettvalkar reduceras
 • Lindrar spänningshuvudvärk

Tid: 60 min.

Måndag – Fredag: 800 kr.
Lördag – Söndag: 1100 kr.

Par Massage

Våra parbehandlingar ger Er en paus i vardagen

När ni vill få en paus ifrån vardagen är våra härliga parbehandlingar något för dig som vill relaxa efter jobbet, ladda inför kvällen eller ta en paus ifrån barnen. Behandlingarna passar både kompis, syskon och kärleksparet. Våra parbehandlingar (duobehandlingar) är alltid uppskattade att ge bort i bröllopspresent, till jubilaren eller någon som du vill ge lite extra omtanke. Vi skräddarsyr aktiviteter och behandlingar efter era önskemål, tex. möhippor, svensexor, födelsedagar. Ni kan också välja något av våra alternativ . De flesta av våra andra behandlingar går att utföra som parbehandlingar / duobehandlingar.

Pris 60 min -
Måndag - Fredag: 1800 kr för 2 personer
Lördag - Söndag: 2100 kr för 2 personer

Terapeutisk Naaprapat behandling med Alex

Terapeutisk massage Detta är en mycket kraftfull massage som påverkar inte bara muskelsystemet och blodcirkulationen, utan även skelettet, ackumulerar energi, värme och styrka. När cirkulationen ökar transporteras rester och stillastående energi avlägsnas. Kroppen vitaliseras och lätthet känns.

Klämfrigöringstekniken är en speciell massage för att öppna de subtila kanalerna och chakran som förbinder människokroppen med universum. Du kan öppna tunna kanaler med hjälp av massageklämmor, tekniken består i hårda specialgrepp av hud och muskler.

När du besöker vår salong för att få din behandling ska du alltid få den bästa servicen vi kan ge dig, nämligen:

Tidseffektivt, Självklar service och Alltid bra priser

Kontakta oss i förväg för att planera din design, så påbörjar vi din behandling direkt när du kommer till oss. 073 746 27 68

Södermalm Spa & Massage

Tel nr : -073 746 27 68

Boka in din behandling gärna redan idag!

Copyright 2019
Design by www.webgiant.se