Skip to main content

Tantra

Letar du efter en unik och fördjupande massageupplevelse? Då har du kommit rätt! På Östermalm Spa & Massage erbjuder vi en exklusiv och avkopplande tantrisk massage som tar dig på en resa mot ökad närvaro, avslappning och sinnesro.

Vad är Tantra Massage? Tantra massage är en forntida konst som kombinerar fysisk beröring med en djup förståelse för kroppens energiflöden. Genom varsam beröring och medveten närvaro hjälper våra erfarna terapeuter dig att öppna upp för nya nivåer av njutning och avslappning. Genom att balansera och aktivera kroppens energicentra, kända som chakran, kan tantra massage frigöra blockeringar och skapa en känsla av harmoni och välbefinnande.

60 min.- 1000 kr
90 min- 1400 kr
120 min- 1800 kr
Par- 60 min.- 1800 kr

Klassisk /Hiro massage

Vad är Klassisk/Hiro Massage? Klassisk/Hiro massage är en tidlös massageteknik som kombinerar djupgående tryck med mjuka rörelser för att främja avslappning och läkning. Genom att målinriktat arbeta på musklerna och vävnaderna kan denna massageform lindra stelhet, förbättra cirkulationen och öka flexibiliteten. Våra terapeuter har en gedigen erfarenhet och en intuitiv förmåga att anpassa varje behandling efter dina specifika behov.

60 min- 800 kr

Fördelarna med Klassisk/Hiro Massage

 • Smärtlindring: Genom att lösa upp muskelspänningar kan Klassisk/Hiro massage lindra smärta och öka rörligheten.
 • Avslappning: De lugna och försiktiga rörelserna hjälper dig att slappna av, minska stress och främja en djupare sinnesro.

Hot Stone

Hot Stone Massage är en terapeutisk behandling som kombinerar traditionell massage med användningen av varma, släta stenar. De uppvärmda stenarna placeras försiktigt på specifika områden av kroppen för att lugna muskelspänningar och främja en känsla av djup avslappning. Våra kunniga terapeuter använder stenarna som en förlängning av sina egna händer och skapar en harmonisk balans mellan värme och massage.

60 min- 1000 kr

Fördelarna med Hot Stone Massage

 • Avslappning: Värmen från stenarna tränger djupt in i musklerna och främjar avkoppling på en djup nivå.
 • Muskellindring: Den milda trycket från stenarna hjälper till att lösa upp spänningar och öka cirkulationen.

Anticellulit

 • Anticellulit Massage är en målinriktad behandling som riktar in sig på att minska synliga celluliter och förbättra hudens utseende och struktur. Genom en kombination av djupgående massagegrepp, koppningstekniker och speciella oljor främjar vi blodcirkulationen och lymfflödet, vilket hjälper till att bryta ned fettansamlingar och slaggprodukter som kan orsaka celluliter.

  60 min.- 1000 kr

  Fördelarna med Anticellulit Massage

  • Förbättrad Hudtextur: Behandlingen hjälper till att jämna ut huden och minska gropar och ojämnheter orsakade av celluliter.
  • Ökad Cirkulation: Genom att stimulera blodcirkulationen kan Anticellulit Massage hjälpa till att transportera bort toxiner och överskottsvätska.
  • Fettreducering: Specifika tekniker kan bidra till att bryta ned fettdepåer och främja en slankare silhuett.

Tibetansk

Vad är Tibetansk Massage? Tibetansk Massage är en urgammal massageteknik som har sina rötter i den tibetanska medicinen och filosofin. Denna terapeutiska form av massage syftar till att balansera kroppens energier och främja en känsla av harmoni. Med en kombination av varsamma tryck, sträckningar och akupressur hjälper våra terapeuter till att öppna upp energiflödet och frigöra blockeringar.

60 min- 800 kr

Fördelarna med Tibetansk Massage

 • Energiåterställning: Genom att balansera kroppens energicentra, kända som ”meridianer”, kan Tibetansk Massage öka vitaliteten och energinivåerna.
 • Djupgående Avslappning: De lugna och medvetna rörelserna främjar en djupgående avslappning och minskar stress och spänningar.

Manual massage

 • Manuell Massage är en mångsidig massageteknik som fokuserar på att lösa upp spänningar, lindra smärta och främja avkoppling genom varsam och skräddarsydd beröring. Våra terapeuter kombinerar olika grepp och tekniker för att skapa en anpassad massage som möter dina individuella behov och önskemål.

  60 min – 800 kr